MIKSI FACEBOOK NEWSFEED EI NÄYTÄ?


Kuten me kaikki tiedämme, Facebook auttaa poistamaan ihmisten välisen maantieteellisen etäisyyden saattamalla heidät käytännössä lähemmäksi. Sen avulla ihmiset voivat pitää yhteyttä ystäviinsä ja perheeseensä ja löytää myös ne, joihin he ovat menettäneet yhteyden. Joten se on hieno työkalu. Sinun tarvitsee vain luoda tili käyttämällä Gmail-tunnusta tai uutta, mikä ei ole ollenkaan vaikea tehtävä. Sitten olet hyvä mennä!

Facebookilla on useita hienoja ominaisuuksia, joiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa enemmän ihmisten kanssa, kuten Tapahtumat, Sivut, Ryhmät, Kauppapaikka, Pelit, Sää, Live ja mitä ei. Yksi sen perusominaisuuksista on Newsfeed, jossa voit katsella valokuvia, videoita ja tiloja käytännössä ympärilläsi olevista ihmisistä. Newsfeed on ensimmäinen asia, jonka näet, kun avaat Facebook-tilisi. Se päivittää jatkuvasti ystäviesi ja seuraamiesi sivujen tai ryhmien sisältövirtaa.

Jos haluat tietää enemmän, ota yhteyttä meihin Facebook-teknisen palvelunumero llamme, ja me opastamme sinua koko prosessin ajan.

Tämä ominaisuus voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, jotka voivat joskus ärsyttää. Joskus se lakkaa toimimasta huonon internetyhteyden, palomuuriasetusten tai palvelun ollessa poissa käytöstä jne. Joten päästäksesi toimeen sen kanssa, ota aikaisintaan yhteyttä Facebook-asiakaspalvelunumeroon.

'NEWSFEED NOT UPDATING' -virheen korjaaminen

Facebook-asiakaspalvelu on keksinyt joitain mahdollisia ratkaisuja auttamaan sinua toistuvan ongelman ratkaisemisessa. Vieritä alaspäin saadaksesi lisätietoja.

  1. Varmista, että sinulla on vahva ja luotettava Internet-yhteys ja nopeus.
  2. Tarkista, toimivatko Facebook-palvelimet oikein. Joskus palvelimet jumittuvat virheiden tai palvelun puuttumisen vuoksi tietyllä alueella.
  3. Joskus tapahtuu, että kun päivität uutissyötteesi, näet vain vanhat viestit. Tällaisissa tapauksissa sinun on mukautettava Newsfeed-asetuksiasi. Tehdä se:
  • Napauta Lisää-kuvaketta
  • Napauta Asetukset ja tietosuoja
  • Napsauta Asetukset
  • Valitse Newsfeed-asetukset

YHTEYDEN FACEBOOK-ASIAKASTUKIEMME

Uutissyöttö ei välttämättä toimi lisämaksuina ongelmiin, jotka voidaan korjata jommallakummalla yllä mainituista ratkaisuista. Jos ei, soita meille vain Facebookin teknisen tuen numeroon. Voit myös ottaa yhteyttä tiimiimme sähköpostitse, live-chat-tuella tai puhelimitse.

Lupaamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

original source