MIKSI FACEBOOK-TAPAHTUMIEN KALENTERI EI LASI?


Joskus sitten Facebook lisäsi siihen uuden ominaisuuden, nimeltään Facebook-tapahtuma, joka auttaa sinua järjestämään sosiaalisia kokoontumisia. Saat erillisen, erillisen sivun, josta löydät kaikki yksityiskohdat tapahtumastasi, sekä joukon työkaluja, jotka ilmoittavat siitä ystävillesi ja perheellesi. Se on eräänlainen kalenteripohjainen resurssi, jota voidaan käyttää ilmoittamaan ihmisille tulevista tapahtumista, jolloin voit tulla tapahtumapäälliköksi ilman virallista sertifikaattia.

Kuka tahansa voi luoda Facebook-tapahtumia, ja heillä on mahdollisuus pitää se yksityisenä tai avoimena kaikille. Mutta jos et pysty tekemään samaa, ota yhteyttä Facebook-tukeen. Vain kutsutut vieraat voivat nähdä yksityisen tapahtuman, mikä on ihanteellinen ominaisuus, jos haluat, että vain tietyt ihmiset tietävät siitä.

Parasta on, että se on ilmaista ja voit myös seurata ihmisiä, jotka varmasti osallistuvat siihen, ja niitä, jotka saattavat olla. Saat myös päivityksen ihmisiltä, jotka eivät tule varmasti. Jos kuitenkin kohtaat virheitä kutsuttaessasi ihmisiä tai luodessasi RVSP-luetteloa, Facebook-asiakaspalvelunumeromme on aina käytettävissä.

Viime vuosina Facebookin tekninen tuki on saanut valituksia ihmisiltä, jotka etsivät apua Facebook Event -ominaisuuden käytöstä. Jos sinäkin kohtaat samaa, tässä on joitain asioita, joita saatat kohdata:

 • Kalenteria ei voi tarkastella
 • Tapahtumasivu ei lataudu
 • Tapahtumaa ei voi julkaista
 • Antaa ryhmätapahtumien kopioinnin
 • Ei voi kutsua ihmisiä tai luoda RVSP-luetteloita
 • Tapahtuman aikaa tai paikkaa ei voi muuttaa
 • Lähelläni olevien tai suosittujen tapahtumien katselu ei onnistu

Voit päästä eroon näistä ongelmista kokeilemalla seuraavia ratkaisuja ennen kuin otat yhteyttä Facebook-tukeen:

 

 1. Tyhjennä välimuisti tai väliaikaiset tiedot
 2. Käytä toista verkkoselainta
 3. Poista asennus ja asenna sovellus sitten uudelleen
 4. Poista kolmannen osapuolen selainlaajennukset käytöstä (lisäosat)

MITEN YHTEYTTÄ RYHMÄMME?

Facebookin tekninen palvelutiimi työskentelee ympäri vuorokauden ratkaistakseen asiakkaidensa tekniset ongelmat. Voit ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai live-chat-palvelulla verkkosivustollamme. Heti kun otat meihin yhteyttä, nimitämme sinulle teknikon, joka ratkaisee ongelman hetkessä. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä valituksesi ja jättää loput meille!

Original source